Verenigingsgebouw Amicitia
030-6884909 / 06-10247988
Mail: bestuur@harmonieamicitia.nl

Auto:

A2, afrit 9 IJsselstein/Nieuwegein. Bij de verkeerslichten richting IJsselstein-Noord (Utrechtseweg). Bij de verkeerslichten op de hoek van Renaultgarage linksaf (Beneluxweg). Over het viaduct, eerste afslag rechtsaf (Panoven). U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen.Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.

Bus:

Bus 195 rijdt in 15 minuten vanaf het Centraal Station Utrecht naar IJsselstein. De halte aan de Beneluxweg ligt op slechts enkele minuten lopen vanaf ons verenigingsgebouw. Vanaf de halte loopt u langs de Renaultgarage (Beneluxweg). De weg loopt iets omhoog. Over het viaduct gaat u direct naar rechts (Panoven). U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen. Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.

Sneltram:

De sneltram brengt u van het Centraal Station Utrecht in een half uur naar IJsselstein. Vanaf de halte Hooge Waerd is het nog een kwartier lopen naar ons verenigingsgebouw. Vanaf de sneltramhalte loopt u rechtdoor de Poortdijk af. Over de ophaalbrug gaat u linksaf de Panoven op. Op het punt dat de Panoven zich splitst, is aan uw rechterhand het erf met ons verenigingsgebouw.

Het bestuur van Amicitia is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Ellen Metaal
Secretariaat: Elise van Schalkwijk
Penningmeester: Leon van Zelst
Algemeen: Vincent Bouwman
Algemeen: Lonneke Noorman

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021