Samenspeelgroep

Onze leerlingen krijgen individueel les. Na een paar maanden tot een jaar les, ben je zover om samen met andere leerlingen te gaan spelen. Samen muziek maken met verschillende instrumenten bij elkaar, naar elkaar luisteren en een dirigent die aanwijzingen geeft, is een volgende stap in je opleiding. Het samenspeelgroepje bereidt onze leerlingen voor op het musiceren in ons leerlingenorkest.

De samenstelling van de samenspeelgroep hangt af van de leerlingen op dat moment. Er wordt gebruik gemaakt van bestaande, eenvoudige muziek en/of de dirigent, Teake Sikkema, schrijft/componeert de te spelen muziekstukjes.
De samenspeelgroep oefent op woensdagavond in ons eigen verenigingsgebouw. Teake Sikkema heeft de muzikale leiding over de samenspeelgroep.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert