Leerlingenorkest

Na ongeveer twee à drie jaar oefenen halen de meeste leerlingen het A-diploma. Je hebt dan het gewenste niveau om door te stromen naar ons leerlingenorkest. Het leerlingenorkest bereid je voor op het spelen in het “grote” harmonieorkest.
Het repertoire van het leerlingenorkest is afgestemd op het niveau van het moment. Naarmate het leerlingenorkest groeit in de vaardigheid van muziek maken, neemt ook de moeilijkheidsgraad van de te spelen werken toe. De muziekkeuze is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen.

Na het behalen van het B-diploma stroom je door naar het harmonieorkest.

Het leerlingenorkest repeteert wekelijks op woensdagavond van 19.00 tot 19.45 uur onder leiding van Teake Sikkema en geeft een aantal malen per jaar een uitvoering/concert.

Geen muziekles bij Amicitia, maar wel lid van het leerlingenorkest, dan bedraagt de contributie : € 12.50 per maand / € 150.00 per jaar.

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

Titel Publicatie

Meet & Greet met Johan de Meij 11 feb '21

Nieuwjaarsreceptie en leden die een jubileum vieren! 14 jan '21

Een grote "WAUW" voor RABO ClubSupport! 3 dec '20

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Leerlingenorkest

Na het behalen van het B-diploma stroom je door naar het harmonieorkest.