Leerlingenorkest

Na ongeveer twee à drie jaar oefenen halen de meeste leerlingen het A-diploma. Je hebt dan het gewenste niveau om door te stromen naar ons leerlingenorkest. Het leerlingenorkest bereid je voor op het spelen in het “grote” harmonieorkest.
Het repertoire van het leerlingenorkest is afgestemd op het niveau van het moment. Naarmate het leerlingenorkest groeit in de vaardigheid van muziek maken, neemt ook de moeilijkheidsgraad van de te spelen werken toe. De muziekkeuze is afgestemd op de belevingswereld van de kinderen.

Na het behalen van het B-diploma stroom je door naar het harmonieorkest.

Het leerlingenorkest repeteert wekelijks op woensdagavond van 19.00 tot 19.45 uur onder leiding van Teake Sikkema en geeft een aantal malen per jaar een uitvoering/concert.

Geen muziekles bij Amicitia, maar wel lid van het leerlingenorkest, dan bedraagt de contributie : € 12.50 per maand / € 150.00 per jaar.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert

donderdag 24 dec 2020
Medewerking aan de kerstnachtmis in de basiliek Kerstnachtmis
Basiliek

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

Titel Publicatie

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Afsluiting muziekspeeltuin 14 jul '20

Repeteren in de Basiliek 3 jul '20

Gefeliciteerd Laura en Tijn! 25 jun '20

Leerlingenorkest

Na het behalen van het B-diploma stroom je door naar het harmonieorkest.

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement