Boerenkapel De Brulapen

Carnaval én De Brulapen, dat hoort bij elkaar.
Elk jaar in de herfst beginnen De Brulapen al met studeren. Carnavalskrakers zijn er altijd, maar er worden elk jaar ook nieuwe hits toegevoegd aan het repertoire.
Voor het carnavalsweekend bouwen De Brulapen ons verenigingsgebouw om tot leutbunker. En dan zijn er op zondagmiddag 400 carnavalsvierders binnen. De Brulapen maken er elk jaar weer één groot feest van.

De laatste jaren is ook de Carnavalsmis een enorm succes.
Carnaval en de katholieke kerk: Amicitia is van huis uit een katholieke vereniging en wij hebben een band met de kerk. De Brulapen zijn de initiatiefnemer en animator van de carnavalsmis.
Carnaval leeft in IJsselstein. Op de zaterdag van het carnavalsweekend is er een grote optocht waar duizenden mensen naar komen kijken. Daarna barst het feest los. Maar op zondagochtend zit de kerk bomvol met carnavalvierders voor de carnavalsmis.
De beleving, het gevoel bij de carnavalsmis, is niet te beschrijven. We kunnen iedereen (een carnavalvierder of niet en een christen of niet) aanraden hier een keer getuige van te zijn.

Alle leden van De Brulapen spelen in het Harmonieorkest Amicitia.

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

Titel Publicatie

Nieuwjaarsreceptie en leden die een jubileum vieren! 14 jan '21

Een grote "WAUW" voor RABO ClubSupport! 3 dec '20

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Afsluiting muziekspeeltuin 14 jul '20

Boerenkapel De Brulapen

Carnaval én De Brulapen, dat hoort bij elkaar.

De laatste jaren is ook de Carnavalsmis een enorm succes.

Alle leden van De Brulapen spelen in het Harmonieorkest Amicitia.