Amicitia

Wij zijn harmonieorkest 'Amicitia'. Opgericht in 1900, dus al van respectabele leeftijd. Jong zijn wij in repertoirekeuze, organisatie, opleiding en enthousiasme.

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Zoals de naam Amicitia al zegt: Vriendschap. Amicitia is een vereniging. Een vereniging die bruist van de muzikale activiteiten. Binnen onze vereniging zijn een harmonieorkest, leerlingenorkest, diverse muzieklesgroepen voor kinderen (leeftijd vanaf 2 jaar) en een boerenkapel actief.

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?

Enthousiasme, zorg voor kwaliteit, sfeer, uitdaging en grensverleggend bezig zijn.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert

donderdag 24 dec 2020
Medewerking aan de kerstnachtmis in de basiliek Kerstnachtmis
Basiliek

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

Titel Publicatie

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Afsluiting muziekspeeltuin 14 jul '20

Repeteren in de Basiliek 3 jul '20

Gefeliciteerd Laura en Tijn! 25 jun '20

Amicitia

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement