Amicitia

Wij zijn harmonieorkest 'Amicitia'. Opgericht in 1900, dus al van respectabele leeftijd. Jong zijn wij in repertoirekeuze, organisatie, opleiding en enthousiasme.

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Zoals de naam Amicitia al zegt: Vriendschap. Amicitia is een vereniging. Een vereniging die bruist van de muzikale activiteiten. Binnen onze vereniging zijn een harmonieorkest, leerlingenorkest, diverse muzieklesgroepen voor kinderen (leeftijd vanaf 2 jaar) en een boerenkapel actief.

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?

Enthousiasme, zorg voor kwaliteit, sfeer, uitdaging en grensverleggend bezig zijn.

zaterdag 27 apr 2024
Concert Koningsdag
IJsselstein

vrijdag 7 jun 2024
Operaconcert in samenwerking met Francis Broekhuizen! Operaconcert - Francis Broekhuizen

vrijdag 21 jun 2024
Scholenconcert Kunstcentraal

vrijdag 5 jul 2024
Buitenconcert Oudewater
Oudewater

zaterdag 6 jul 2024
Braderieconcert
IJsselstein

Titel Publicatie

Utrecht Blaast Binnen 17 mrt '24

NL Doet 17 mrt '24

Utrecht Blaast Binnen 18 jan '24

Jubilarissen gehuldigd 17 jan '24

Amicitia presenteert: "Onbereikbare liefdes" 17 jan '24

Amicitia

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2024 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2024 | Privacy statement