Amicitia

Wij zijn harmonieorkest 'Amicitia'. Opgericht in 1900, dus al van respectabele leeftijd. Jong zijn wij in repertoirekeuze, organisatie, opleiding en enthousiasme.

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Zoals de naam Amicitia al zegt: Vriendschap. Amicitia is een vereniging. Een vereniging die bruist van de muzikale activiteiten. Binnen onze vereniging zijn een harmonieorkest, leerlingenorkest, diverse muzieklesgroepen voor kinderen (leeftijd vanaf 2 jaar) en een boerenkapel actief.

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?

Enthousiasme, zorg voor kwaliteit, sfeer, uitdaging en grensverleggend bezig zijn.

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

Titel Publicatie

Meet & Greet met Johan de Meij 11 feb '21

Nieuwjaarsreceptie en leden die een jubileum vieren! 14 jan '21

Een grote "WAUW" voor RABO ClubSupport! 3 dec '20

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Amicitia

Waar staat Harmonie Amicitia voor?

Wat wij belangrijk vinden bij Amicitia?