Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Per kalenderjaar 40 muzieklessen (tijdens schoolvakanties en feestdagen gaat de les niet door)
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:
- Je wordt opgeleid tot orkest muzikant. Zodra je er volgens je docent aan toe bent - na een paar maanden tot 1 jaar - ga je meespelen in het leerlingenorkest. Op deze manier leer je samen spelen onder leiding van een dirigent.
- We maken gebruik van de HaFaBra-examens voor het toetsen en monitoren van je voortgang op muzikaal gebied; eventuele theorielessen en examenkosten zijn inclusief.
- Deelnemen aan het leerlingenorkest dan wel harmonieorkest is onderdeel van het lidmaatschap bij Amicitia. Bij deelname aan minder dan de helft van de repetities in één seizoen, is het helaas niet mogelijk om langer muzieklessen te volgen bij Amicitia. We berichten daarover uiterlijk 6 weken voor einde van het seizoen.

Opzeggen van de muziekles kan alleen per mail (muziekles@harmonieamicitia.nl). Hiervoor hanteren wij een termijn van 2 maanden, ingaande op de eerste van iedere maand.

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert

donderdag 24 dec 2020
Medewerking aan de kerstnachtmis in de basiliek Kerstnachtmis
Basiliek

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

Titel Publicatie

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Afsluiting muziekspeeltuin 14 jul '20

Repeteren in de Basiliek 3 jul '20

Gefeliciteerd Laura en Tijn! 25 jun '20

Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement