Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Het hele jaar muzieklessen, met uitzondering van vakanties en feestdagen
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:
- Je wordt opgeleid tot orkest muzikant. Zodra je er volgens je docent aan toe bent - na een paar maanden tot 1 jaar - ga je meespelen in het leerlingenorkest. Op deze manier leer je samen spelen onder leiding van een dirigent.
- We maken gebruik van de HaFaBra-examens voor het toetsen en monitoren van je voortgang op muzikaal gebied; eventuele theorielessen en examenkosten zijn inclusief.
- Deelnemen aan het leerlingenorkest dan wel harmonieorkest is onderdeel van het lidmaatschap bij Amicitia. Bij deelname aan minder dan de helft van de repetities in één seizoen, is het helaas niet mogelijk om langer muzieklessen te volgen bij Amicitia. We berichten daarover uiterlijk 6 weken voor einde van het seizoen.

Opzeggen van de muziekles kan alleen per mail (muziekles@harmonieamicitia.nl). Hiervoor hanteren wij een termijn van 2 maanden, ingaande op de eerste van iedere maand.

zaterdag 19 feb 2022
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

Titel Publicatie

Verrast met cheque van IJsselstein Fonds 2 jan '22

Aftermovie Amicitia 29 dec '21

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021 14 nov '21

Kaartverkoop Amicitia's Maestro 26 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen 15 sep '21

Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Het hele jaar muzieklessen, met uitzondering van vakanties en feestdagen
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken: