Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Het hele jaar muzieklessen, met uitzondering van vakanties en feestdagen
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:
- Je wordt opgeleid tot orkest muzikant. Zodra je er volgens je docent aan toe bent - na een paar maanden tot 1 jaar - ga je meespelen in het leerlingenorkest. Op deze manier leer je samen spelen onder leiding van een dirigent.
- We maken gebruik van de HaFaBra-examens voor het toetsen en monitoren van je voortgang op muzikaal gebied; eventuele theorielessen en examenkosten zijn inclusief.
- Deelnemen aan het leerlingenorkest dan wel harmonieorkest is onderdeel van het lidmaatschap bij Amicitia. Bij deelname aan minder dan de helft van de repetities in één seizoen, is het helaas niet mogelijk om langer muzieklessen te volgen bij Amicitia. We berichten daarover uiterlijk 6 weken voor einde van het seizoen.

Opzeggen van de muziekles kan alleen per mail (muziekles@harmonieamicitia.nl). Hiervoor hanteren wij een termijn van 2 maanden, ingaande op de eerste van iedere maand.

zaterdag 1 apr 2023
Harmonie Amicitia ontmoet Harmonieorkest Kunst en Vriendschap uit Maurik in een gezamenlijk voorjaarsconcert. Voorjaarsconcert
Ontmoetingskerk

donderdag 27 apr 2023
Koningsdag aubade

zaterdag 1 jul 2023
Braderie concert

Titel Publicatie

Verrassend voorjaarsconcert 13 mrt '23

60-jarig jubileum Leny Hartings 8 mrt '23

In memoriam Kees van Zelst 14 jan '23

Mooie donatie IJsselsteinFonds 9 jan '23

Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Het hele jaar muzieklessen, met uitzondering van vakanties en feestdagen
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2023 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2023 | Privacy statement