Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Per kalenderjaar 40 muzieklessen (tijdens schoolvakanties en feestdagen gaat de les niet door)
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:
- Je wordt opgeleid tot orkest muzikant. Zodra je er volgens je docent aan toe bent - na een paar maanden tot 1 jaar - ga je meespelen in het leerlingenorkest. Op deze manier leer je samen spelen onder leiding van een dirigent.
- We maken gebruik van de HaFaBra-examens voor het toetsen en monitoren van je voortgang op muzikaal gebied; eventuele theorielessen en examenkosten zijn inclusief.
- Deelnemen aan het leerlingenorkest dan wel harmonieorkest is onderdeel van het lidmaatschap bij Amicitia. Bij deelname aan minder dan de helft van de repetities in één seizoen, is het helaas niet mogelijk om langer muzieklessen te volgen bij Amicitia. We berichten daarover uiterlijk 6 weken voor einde van het seizoen.

Opzeggen van de muziekles kan alleen per mail (muziekles@harmonieamicitia.nl). Hiervoor hanteren wij een termijn van 2 maanden, ingaande op de eerste van iedere maand.

zaterdag 11 sep 2021
Buitenconcert
Imminkplein

zaterdag 30 okt 2021
Wie wint de gouden baton? Bekende IJsselsteiners gaan de uitdaging aan. Zij stappen op de bok en gaan het orkest dirigeren met een zelf gekozen werk. Amicitia’s Maestro

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

Titel Publicatie

Afsluiting saxofoonleerlingen 31 jul '21

Afsluitavond leerlingen koper en slagwerk 31 jul '21

Afsluiting peuter-, kleuter- en AMV-lessen 30 jun '21

Overlijden Cor van Doorn 18 jun '21

NL DOET 2021 13 jun '21

Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken: