Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Het hele jaar muzieklessen, met uitzondering van vakanties en feestdagen
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:
- Je wordt opgeleid tot orkest muzikant. Zodra je er volgens je docent aan toe bent - na een paar maanden tot 1 jaar - ga je meespelen in het leerlingenorkest. Op deze manier leer je samen spelen onder leiding van een dirigent.
- We maken gebruik van de HaFaBra-examens voor het toetsen en monitoren van je voortgang op muzikaal gebied; eventuele theorielessen en examenkosten zijn inclusief.
- Deelnemen aan het leerlingenorkest dan wel harmonieorkest is onderdeel van het lidmaatschap bij Amicitia. Bij deelname aan minder dan de helft van de repetities in één seizoen, is het helaas niet mogelijk om langer muzieklessen te volgen bij Amicitia. We berichten daarover uiterlijk 6 weken voor einde van het seizoen.

Opzeggen van de muziekles kan alleen per mail (muziekles@harmonieamicitia.nl). Hiervoor hanteren wij een termijn van 2 maanden, ingaande op de eerste van iedere maand.

maandag 3 okt 2022
Doe mee en geef je op voor het orkestproject! Leer in 10 weken een instrument spelen en geef jouw eerste concert.

Start orkestproject: doe mee!
Verenigingsgebouw

donderdag 6 okt 2022

vrijdag 7 okt 2022

zaterdag 8 okt 2022

zondag 9 okt 2022

Titel Publicatie

Daniëlle Snellenberg 40 jaar lid 13 jul '22

Geslaagd! 13 jul '22

Talent laat zich horen op voorspeelavond 13 jul '22

Buitenconcerten in IJsselstein 9 jul '22

Groepen 5 scholen maken kennis met blaasmuziek 9 jul '22

Algemene Voorwaarden Muzieklessen

Bij Amicitia geven we muzieklessen met als doel om samen muziek te maken.

Voor het vaste maandtarief krijg je:
- Het hele jaar muzieklessen, met uitzondering van vakanties en feestdagen
- Lessen van gediplomeerde muziekdocenten

Als je les hebt bij ons dan gelden de volgende afspraken:

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement