Contact

Verenigingsgebouw Amicitia

Panoven 14
3401 RA IJsselstein
030-6884909
 
Bereikbaarheid
 
Auto:
Afrit A2 IJsselstein/Nieuwegein. Bij stoplichten richting IJsselstein-Noord (Utrechtseweg). Bij stoplichten op de hoek van Renaultgarage linksaf (Beneluxweg). Over viaduct, eerste afslag rechtsaf (Panoven). U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen.Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.
 
Bus:
Bus 195 rijdt in 15 minuten vanaf het Centraal Station Utrecht naar IJsselstein. De halte aan de Beneluxweg ligt slechts op enkele minuten lopen vanaf ons verenigingsgebouw. Vanaf de halte loopt u langs de Renaultgarage (Beneluxweg). De weg loopt iets omhoog. Over het viaduct gaat u direct naar rechts (Panoven). U ziet nu aan de linkerhand ons verenigingsgebouw liggen.Het gebouw is te bereiken via het eerste erf aan uw linkerhand.
 
Sneltram:
De sneltram brengt u van het Centraal Station in een half uur naar IJsselstein. Vanaf de halte Hooge Waerd is het nog een kwartier lopen naar ons verenigingsgebouw. Vanaf de sneltramhalte loopt u rechtdoor de Poortdijk af. Ove de ophaalbrug gaat u linksaf de Panoven op. Op het punt dat de Panoven zich splitst, is aan uw linkerhand het erf met ons verenigingsgebouw. 

Bestuur

Het bestuur van Amicitia is als volgt samengesteld:

Voorzitter: Ellen Metaal
Secretariaat: Elise van Schalkwijk
Penningmeester: Leon van Zelst
Algemeen: Vincent Bouwman
Algemeen: Lonneke Noorman

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.