Zin in muziek maken bij Amicitia?

Ons orkest heeft een mooie bezetting met 56 orkestleden in een mix van jong en oud. Kijk hier voor onze bezetting. We willen onze bezetting verder uitbreiden!

Speel je trombone of euphonium? En ben je een enthousiaste gedreven muzikant met minimaal Hafa B niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou en maken we graag kennis!

Je bent van harte welkom om op donderdag op onze repetitie langs te komen en als je wilt als proef mee te spelen. Laat het ons weten door een mail te sturen. Of heb je nog vragen? Wij ontvangen je vraag/bericht graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na ontvangst nemen wij dan contact met je op.

Amicitia repeteert op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het eigen clubgebouw en staat onder leiding van dirigent Jos Schroevers.

Speel je een ander instrument en heb je interesse? Neem dan ook zeker contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in je mail naast je instrument graag ook je ervaring. We kijken dan graag wat de mogelijkheden zijn, ook als jouw instrument hierboven niet als vacature genoemd staat. Hafa B is wel altijd een minimum vereiste.