Open les Muziekspeeltuin zaterdag 7 september

Vind je het leuk om samen te zingen, te dansen en te spelen op muziekinstrument(jes) of ben je van plan om een instrument te gaan spelen maar weet je nog niet wat? Dan ben je van harte welkom bij de Muziekspeeltuin! Kom tijdens de open muziekles op zaterdag 7 september a.s. tussen 10:00-11:30 uur vrijblijvend kennis maken met de Muziekspeeltuin onder leiding van de nieuwe muziekdocente Joy Jansen.

Bij Harmonie Amicitia kunnen kinderen vanaf 2 jaar terecht voor muzieklessen. Voor de peuters is het ’n eerste kennismaking met muziek door samen te zingen, te dansen en te spelen op muziekinstrumentjes. Ze leren het verschil tussen snel-langzaam en hard-zacht. De kleuters zijn meer bezig met ritmes en noten lezen; het  niveau gaat al een stukje omhoog.

Kinderen vanaf 6/7 jaar kunnen een cursus AMV (Algemene Muzikale Vorming) volgen. Deze cursus is een voorbereiding voor het eventueel volgen van muzieklessen op een instrument. Tijdens de lessen leren de kinderen spelenderwijs over muziek, onder andere door zelf te zingen en te spelen op eenvoudige instrumenten. Vanaf 7 jaar kunnen muzieklessen worden gevolgd op slagwerk, klarinet, trompet, hoorn, bariton, trombone, saxofoon en blokfluit.

Waar en wanneer?
Wil je kennismaken met de muzieklessen kom dan op zaterdag 8 september a.s. vrijblijvend meedoen aan de open muziekles aan de Panoven 14 in IJsselstein. Tussen 10:00-10:45 uur zijn de 2 en 3 jarigen welkom en van 10:45-11:30 uur kinderen van 4 jaar en ouder.

Aanmelden nieuwe lessen?

Vanaf zaterdag 21 september 2019 start een reeks nieuwe lessen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info voor de peuter- en kleuterlessen leest u hier.

Meer info voor de Muziekspeeltuin (AMV) leest u hier.