Bloemetje voor Anouchka en Simone

Donderdag 21 maart verraste onze voorzitter Anouchka Bakker en Simone Pardoel met een mooi boeket bloemen.
Simone en Anouchka waken als een moederkloek over onze jeugdleden. Samen muziek maken is leuk. Anouchka en Simone laten onze leerlingen dit, tot hun groot enthousiasme, ervaren door het organiseren van een jeugdplay-in met leuke activiteiten voor de teambuilding. En mag Amicitia in het mooie Tivoli spelen dan is dit reuze spannend. De dames nemen de jongere orkestleden onder hun hoede. Niks geen spoorzoeken of zenuwen. Op tijd en zonder podiumvrees in Tivoli muziek maken; Samen naar de workshops in de Utrechtse binnenstad én muziek maken maakt hongerig dus lekker een pizza eten voordat de 'grand finale' met de Canadian Brassband op het programma staat. En om alle spanning van je af te laten glijden, werd er onderweg naar huis nog even bij Mac Donald gestopt voor een ijsje.

Simone en Anouchka, super bedankt.