Muzikale verhalen voor de hele familie

Op zondagmiddag 19 mei ‘vertelt’ Harmonie Amicitia samen met Ab Nieuwdorp de verhalen “De wind in de wilgen” en “Romeo & Julia”. Een heerlijke middag voor het gezin om te komen luisteren en te genieten van de avonturen van de Mol, Rat, Das, Otter en de Pad én de hartstocht van Romeo & Julia. Maar let op …. Amicitia geeft dit klassieke liefdesverhaal een verrassende wending.

“De wind in de wilgen”
Inmiddels meer dan 100 jaar oud, en daarmee een echte klassieker. Generaties groeiden op met dit kinderboek. De trouwe, eenvoudige Mol, de levensgenieter Rat, de wijze Das, de sterke Otter en de rijke, eigenwijze Pad wonen aan de rivier, ver weg van de wijde wereld. Totdat Pad besluit de wereld te gaan ontdekken …..
Kenneth Grahame schreef het verhaal; de bekende componist  Johan de Meij maakte een schitterende muzikale bewerking; Ab Nieuwdorp (bekend van het Radio 4 programma De Klassiekers) kruipt als verteller in de huid van de dieren en het orkest van Amicitia neemt het publiek mee in de spanning van het verhaal.

“Romeo & Julia”
Het mooiste liefdesverhaal ooit! De ruzie makende families; Het gemaskerde bal; De balkonscéne en het dramatische einde met het gif en de dolk. Een verhaal dat oneindig vaak verteld is, maar waar je toch steeds benieuwd bent hoe het afloopt. Amicitia houdt van uitdagingen, dus zal Ab Nieuwdorp het verhaal vertellen zoals u verwacht? Of is er een verrassende wending? Kom luisteren en laat u verrassen.

Leerlingenorkest Amicitia
Amicitia is als één grote familie. Dus op een familieconcert is het leuk om ook onze leerlingen te horen spelen. Zij openen het concert met een kort optreden.

Entree
Het familieconcert is geschikt voor de hele familie met kinderen vanaf 6 jaar.
Kaarten zijn te reserveren bij Fulcotheater (www.fulcotheater.nl) of bij de leden van Amicitia.
Prijs: € 15,-- en voor kinderen tot en met 12 jaar € 10,--.