AmiFietsia!

Voor het tweede jaar georganiseerd door Bas, Anouchka en Simone: de AmiFietsia.
Een fietspuzzeltocht door IJsselstein met onderweg opdrachten die uitgevoerd moesten worden.
Zo moest er onder andere een foto worden gemaakt met de voetjes van de vloer, een behendigheidsspel met de lange latten, touwtrekken en een helpende hand bieden bij de PLUS supermarkt. Voor elke opdracht waren punten te verdienen.

Het gezin van Marije was de beste en mochten de bokaal, tot hun grote enthousiasme, mee naar huis nemen.

Ook is het gebruikelijk om bij de afsluiting van het verenigingsjaar de Amicitia wisselbokaal uit te reiken.
Een lid die zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt wordt zo door het bestuur bedankt.
Maar, wat bleek: de plaatjes met de namen van de winnaars op de bokaal was vol. Een mooie gelegenheid om na te denken of een nieuwe bokaal aanschaffen of een andere manier bedenken om leden die het verdienen in het zonnetje te zetten.
Het bestuur koos voor het laatste. Niet wachten tot het einde van het seizoen, maar als er zich een moment voor doet dat iemand het 'zonnetje' verdient, deze gelijk ook laten schijnen.
Elise is het eerste lid die deze eer te beurt viel. Ellen verraste haar met mooie woorden om haar te bedanken voor het vele werk achter de schermen voor het verbouwen van ons verenigingsgebouw.

En tja, fietsen maakt dorstig en hongerig. Er werd dus lekker opgeschept van het heerlijke buffet, het vlees gebakken op de bbq en met een drankje gezellig met elkaar genuttigd.

Bas, Anouchka en Simone bedankt voor de perfecte organisatie.