9 jun '24

Een schitterende avond vol opera

Wat was het een prachtig opera concert! Liefde, bloed, moord, ruzie, macht jaloezie en de dood: met deze ingrediënten van opera schitterde Francis van Broekhuizen samen met ons orkest op het podium in het Fulcotheater.

Met bekende area’s zoals Summertime, O mio babbino caro en Voi lo sapete, O mamma op het programma bezorgde Francis het publiek kippenvel. Een geweldige beleving voor orkest en publiek. Met als dank van het publiek aan het einde van de avond een staande ovatie voor Francis en ons orkest.

vrijdag 21 jun 2024
Scholenconcert Kunstcentraal

zondag 23 jun 2024
Stuur je oplossing op van de woordzoeker! Deadline woordzoeker scholenproject