9 jun '24

Als elke seconde telt .... aanschaf AED

Aan het clubgebouw van scoutingvereniging de Nico Steenbeekgroep hangt  een Automatische Externe Defibrillator (AED).

Een initiatief van onze vereniging om voorbereid te zijn in noodsituaties waarbij elke seconde telt.
Amicitia heeft de opbrengst van de RABO Clubkascampagne ingezet en de buurtactie met de scouting Nico Steenbeekgroep bracht bijna genoeg financiële middelen om een AED aan te kunnen schaffen. Een donatie van € 1.000,-- van het IJsselstein Fonds gaf het laatste zetje. En zo hangt de AED nu aan de muur van de scoutingboerderij.

vrijdag 21 jun 2024
Scholenconcert Kunstcentraal

zondag 23 jun 2024
Stuur je oplossing op van de woordzoeker! Deadline woordzoeker scholenproject