17 mrt '24

Utrecht Blaast Binnen

Zaterdag 16 maart was het zover: Utrecht Blaast Binnen 2024!
Om 13.30 uur mochten wij plaatsnemen op het grote podium in de concertzaal van TivoliVredenburg,
Op de lessenaar stond Casanova van Johan de Meij. Een prachtig en aangrijpend solowerk voor cello en harmonieorkest. De Utrechtse celliste Oihana Aristizabal Puga liet onder begeleiding van het orkest de hoogtepunten van Casanova's leven horen.

In 2019 hebben we eerder mee mogen doen met Utrecht Blaast Binnen. Het was nu opnieuw een hele eer en een trots gevoel om in zo'n mooie zaal met een prachtige akoestiek te mogen spelen.

zaterdag 27 apr 2024
Concert Koningsdag
IJsselstein

vrijdag 7 jun 2024
Operaconcert in samenwerking met Francis Broekhuizen! Operaconcert - Francis Broekhuizen

vrijdag 21 jun 2024
Scholenconcert Kunstcentraal

vrijdag 5 jul 2024
Buitenconcert Oudewater
Oudewater

zaterdag 6 jul 2024
Braderieconcert
IJsselstein

17 mrt '24

Utrecht Blaast Binnen

Zaterdag 16 maart was het zover: Utrecht Blaast Binnen 2024!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2024 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2024 | Privacy statement