18 jan '24

Utrecht Blaast Binnen

Tien blaasorkesten vanuit de hele provincie staan op 16 maart in de Grote Zaal van TivoliVredenburg klaar om een uniek concert te geven. Samen met een bekende artiest betreden ze het podium en zorgen ze voor een verrassend optreden. Ook zijn er de hele dag uitvoeringen op de Rabo open Stage - het gratis toegankelijke podium midden in TivoliVredenburg.

Amicitia speelt om 13.30 uur. Op de lessenaar staat dan Casanova van Johan de Meij. Een prachtig en aangrijpend solowerk voor cello en harmonieorkest. De Utrechtse celliste Oihana Aristizabal Puga laat onder begeleiding van het  orkest de hoogtepunten van Casanova’s leven horen. Casanova, een 18e-eeuwse Italiaanse avonturier én vrouwenversierder pur sang. Zijn liefdesavonturen brachten hem echter in de problemen en zo belandde hij in de gevangenis. Hij ontsnapte en vluchtte naar Frankrijk, waar zijn avontuurlijke verhalen een sensatie werden.

Op de website van Utrecht Blaast Binnen 2024 leest u meer informatie en kunt u ook tickets bestellen.

zaterdag 27 apr 2024
Concert Koningsdag
IJsselstein

vrijdag 7 jun 2024