2 aug '23

Teake Sikkema 25 jaar koperdocent bij Amicitia

Op de voorspeelavond hadden we ook een heel bijzonder jubileum te vieren: Teake Sikkema is al 25 jaar verbonden aan onze vereniging als docent op trompet, hoorn, trombone, bariton en bastuba. Én hij is ook al heel veel jaren de dirigent van ons leerlingenorkest. Dat jubileum lieten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan: op de voorspeelavond werd Teake door onze voorzitter in het zonnetje gezet. Teake bedankt voor alle mooie jaren en op naar je 40-jarig jubileum!

Teake heeft trompet gestudeerd aan het conservatorium en speelt in verschillende ensembles. Ook geeft hij soloconcerten met een vleugje theater erbij. Daarnaast geeft hij in de regio Utrecht les op koperinstrumenten.
Teake is altijd enthousiast en leert kinderen om met plezier een instrument te bespelen. De eerste beginselen met privélessen, maar dan al snel onder zijn leiding in een samenspelgroepje en als het steeds iets beter gaat in ons leerlingenorkest.

zaterdag 25 nov 2023
Onbereikbare liefdes - laat je deze avond meevoeren in de verhalen op muziek over de levens van Romeo en Julia, Carmen, Evita en Casanova. Najaarsconcert
Ontmoetingskerk

zaterdag 16 mrt 2024