13 jul '22

Talent laat zich horen op voorspeelavond

Wat een heerlijke muzikale avond hebben we dinsdag 28 juni gehad!! Veel leerlingen deden mee aan de voorspeelavond. En wat een talent!! Van net beginnend tot leerlingen die al in het grote orkest zitten maar nog wel steeds les hebben. Stuk voor stuk toppers!

maandag 3 okt 2022
Doe mee en geef je op voor het orkestproject! Leer in 10 weken een instrument spelen en geef jouw eerste concert.

Start orkestproject: doe mee!
Verenigingsgebouw

donderdag 6 okt 2022

vrijdag 7 okt 2022

zaterdag 8 okt 2022