9 jul '22

Buitenconcerten in IJsselstein

We hadden geluk op de zaterdag 11 juni en 2 juli was het heel mooi weer. mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteerde weer het evenement 'Verborgen tuinen' en wij hadden een mooi plekje in het Kasteelpark. Ons publiek zat op de zitranden ( die de contouren van het voormalige kasteel vormen) zitten om te genieten van ons concert.
Op zaterdag 2 juli scheen de zon nog uitbundiger. We hadden veel belangstelling van flanerend publiek in de binnenstad.
Op donderdagavond 7 juli hadden we minder geluk met het weer. Geen zon, maar gelukkig wel droog. Dus speelde we het laatste buitenconcert van dit verenigingsjaar. Een mooie plek voor de terrassen op het Vingerhoekhof. Het was een primeur dat zeker voor herhaling vatbaar is.

maandag 3 okt 2022
Doe mee en geef je op voor het orkestproject! Leer in 10 weken een instrument spelen en geef jouw eerste concert.

Start orkestproject: doe mee!
Verenigingsgebouw

donderdag 6 okt 2022

vrijdag 7 okt 2022

zaterdag 8 okt 2022