8 jun '22

Optreden orkestproject en leerlingenorkest

Op woensdagavond 25 mei hebben het orkestproject en het leerlingenorkest een super tof optreden gegeven onder leiding van Teake Sikkema. Veel leerlingen zeiden dat ze het wel spannend vonden met zoveel publiek. Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s kwamen namelijk allemaal luisteren!! Heerlijk om ze zo trots te zien.
Het was weer een geslaagd project en super mooi dat jong en oud en van starter tot ervaren spelen samen muziek maken.

maandag 3 okt 2022
Doe mee en geef je op voor het orkestproject! Leer in 10 weken een instrument spelen en geef jouw eerste concert.

Start orkestproject: doe mee!
Verenigingsgebouw

donderdag 6 okt 2022

vrijdag 7 okt 2022

zaterdag 8 okt 2022