8 jun '22

HaFaBra-concert in Amsterdam

Op zondag 22 mei hebben we in de Stichting Oosterkerk een mooi lenteconcert gegeven samen met Amsterdam Brass en Muziekvereniging Emergo Castricum. Wat was het genieten met zoveel goede muzikanten. Het waren drie verschillende optredens met een mooie afwisseling tussen een harmonie, fanfare en brassband. Dank je wel Jos Schroevers voor weer een mooie middag!!

maandag 3 okt 2022
Doe mee en geef je op voor het orkestproject! Leer in 10 weken een instrument spelen en geef jouw eerste concert.

Start orkestproject: doe mee!
Verenigingsgebouw

donderdag 6 okt 2022

vrijdag 7 okt 2022

zaterdag 8 okt 2022