8 jun '22

Koningsdag 2022

Harmonie Amicitia en IJsselsteins Fanfareorkest Excelsior samen op het oude stadhuisplein. Heerlijk weer om samen de aubade te kunnen verzorgen olv Leon Vliex. Daarna nog met alleen Amicitia naar de Oase om daar een bezoek te brengen bij de ouderen. Wij hebben er van genoten. Volgend jaar weer hoor!

maandag 3 okt 2022
Doe mee en geef je op voor het orkestproject! Leer in 10 weken een instrument spelen en geef jouw eerste concert.

Start orkestproject: doe mee!
Verenigingsgebouw

donderdag 6 okt 2022

vrijdag 7 okt 2022

zaterdag 8 okt 2022