14 nov '21

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021

Amicitia’s Maestro 2021 was een fantastische avond met als winnares Christa Grootveld-van de Ven!
Het was genieten om eindelijk weer een concert te kunnen geven. De 6 maestro kandidaten: Mieke Kromwijk, Robert Landsman, Patrick van de Brink, Elma Sandee, Bert Murk en Christa Grootveld gingen de strijd aan door elk een eigen muziekstuk te dirigeren. Wat deden ze dat goed en wat zijn ze de afgelopen weken ontzettend gegroeid. Bas Pollard, oud dirigent van Amicitia en bekend van de maestro tv editie, heeft ze als coach de afgelopen 5 weken begeleid en geholpen.
Helaas moest Jos Schroevers zijn debuut als dirigent van Amicitia nog even uitstellen door omstandigheden en stond het orkest met twee eigen werken onder begeleiding van dirigent Jos van de Braak.
De vakjury, bestaande uit Jos Bol, Jos van de Braak en Bas Pollard, gaf elke kandidaat een mooie feedback waar ze ook na gisteravond nog iets aan zullen hebben! De publieksprijs ging naar Bert Murk.
De avond werd weer voortreffelijk gepresenteerd door Ab Nieuwdorp!
Een heerlijke avond waar echt iedereen in de zaal van heeft genoten!

zaterdag 11 dec 2021
Wil je eens proberen of de muziekspeeltuin iets is voor uw kinderen? Kom naar de open dag! Open dag Muziekspeeltuin
Verenigingsgebouw

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

14 nov '21

Christa Grootveld wint Amicitia's Maestro 2021

De avond werd weer voortreffelijk gepresenteerd door Ab Nieuwdorp!
Een heerlijke avond waar echt iedereen in de zaal van heeft genoten!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2021 | Privacy statement