15 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen

'Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteerde op zaterdag 11 september: de Verborgen Tuinen. Met theater, zang, dans, poëzie en muziek!
Wij speelden met het hele orkest op het Imminkplein. Eindelijk mochten we weer optreden. We hebben er van genoten.

zaterdag 30 okt 2021
Wie wint de gouden baton? Bekende IJsselsteiners gaan de uitdaging aan. Zij stappen op de bok en gaan het orkest dirigeren met een zelf gekozen werk. Amicitia’s Maestro

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022