15 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen

'Mevrouw Klein Sprokkelhorst presenteerde op zaterdag 11 september: de Verborgen Tuinen. Met theater, zang, dans, poëzie en muziek!
Wij speelden met het hele orkest op het Imminkplein. Eindelijk mochten we weer optreden. We hebben er van genoten.

zaterdag 17 dec 2022
Aan de vooravond van het kerstfeest, op zaterdag 17 december, een mooi, sfeervol kerstconcert door de 25 zangers van het IJsselsteins Kamerkoor en 55 orkestleden van Harmonie Amicitia. Een concert met een afwisselend programma van klassieke kerstmuziek
Kerstconcert
’t Kruispunt