12 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!!

Donderdag 9 september 2021: onze 121ste verjaardag! We hebben ons verjaardagsfeestje gevierd met natuurlijk een repetitie. Daarvoor hebben we nog even heerlijk gegeten en hebben we onze jubilarissen eindelijk hun speldje en oorkonde kunnen uitreiken. Marianne hebben we nog bedankt voor haar inzet voor 25 jaar inzet voor de opleidingen. Geslaagd feestje!!

zaterdag 17 dec 2022
Aan de vooravond van het kerstfeest, op zaterdag 17 december, een mooi, sfeervol kerstconcert door de 25 zangers van het IJsselsteins Kamerkoor en 55 orkestleden van Harmonie Amicitia. Een concert met een afwisselend programma van klassieke kerstmuziek
Kerstconcert
’t Kruispunt

12 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement