12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert!

Unieke kans!! Geef je dochter of zoon op voor het orkestproject en leer in 10 weken muziek maken.
De eerste 7 lessen leren ze hun instrument naar keuze kennen en leren ze de eerste noten en ritmes. Daarna volgen ze 3 orkestlessen met elkaar en we sluiten het project af met een mini concertje.
In een korte tijd ervaar je niet alleen hoe leuk muziek maken is maar vooral hoe leuk samenspelen is!!
Geef je voor 20 september! Via de agenda rechts boven op de pagina kan je je opgeven.

zaterdag 30 okt 2021
Wie wint de gouden baton? Bekende IJsselsteiners gaan de uitdaging aan. Zij stappen op de bok en gaan het orkest dirigeren met een zelf gekozen werk. Amicitia’s Maestro

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

vrijdag 24 dec 2021
Kerstviering Basiliek

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

zaterdag 2 jul 2022
Braderie concert
Overtoom

12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2021 | Privacy statement