12 mei '21

Coronasteun van het Roest Crollius Fonds

Een financieel steuntje in de rug van het Stichting Roest Crollius Fonds voor onze vereniging! Het goede doelenfonds van IJsselstein ondersteunt verenigingen met een lockdownactie. Elke vereniging die zich heeft aangemeld voor de actie ontvangt € 711,- plus nog € 7,11 per lid. En waarom die specifieke bedragen? IJsselstein bestaat namelijk 711 jaar. Wij vinden het een hele leuke en zeer gewaarde actie.

Onze bestuursleden Ellen Metaal en Leon van Zelst met de cheque!

zaterdag 30 okt 2021
Wie wint de gouden baton? Bekende IJsselsteiners gaan de uitdaging aan. Zij stappen op de bok en gaan het orkest dirigeren met een zelf gekozen werk. Amicitia’s Maestro

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

12 mei '21

Coronasteun van het Roest Crollius Fonds

Onze bestuursleden Ellen Metaal en Leon van Zelst met de cheque!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2021 | Privacy statement