12 mei '21

Amicitia's Maestro verplaatst naar 30 oktober!

Amicitia’s Maestro wordt verplaatst naar 30 oktober 2021!!

We kijken er naar uit om met onze maestro’s aan de slag te gaan maar 5 juni is helaas nog te vroeg.

Heeft u een kaartje voor de editie van 2020? Dan is dit uw toegangsbewijs voor 30 oktober 2021. Bewaar je ticket dan ook goed! Mocht je deze avond niet kunnen of toch je kaart willen inleveren, neem dan contact op met ons via bestuur@harmonieamicitia.nl.

Onze maestro’s, de jury, het orkest en de organisatie kijken met veel enthousiasme uit naar zaterdagavond 30 oktober 2021!

zaterdag 30 okt 2021
Wie wint de gouden baton? Bekende IJsselsteiners gaan de uitdaging aan. Zij stappen op de bok en gaan het orkest dirigeren met een zelf gekozen werk. Amicitia’s Maestro

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

12 mei '21

Amicitia's Maestro verplaatst naar 30 oktober!

Amicitia’s Maestro wordt verplaatst naar 30 oktober 2021!!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2021 | Privacy statement