12 mei '21

Koninklijke onderscheiding voor Elise van Schalkwijk

Op maandag 26 april ontving ons lid en bestuurslid Elise van Schalkwijk een Koninklijke onderscheiding.
Elise is een verenigingslid in hart en nieren. Naast het spelen op de klarinet vervult Elise al vele jaren een bestuursfunctie. In 2021 heeft zij maar liefst 30 bestuursjaren op de teller staan als secretaris. Elise is een fijn mens met oog voor de ander. En mede door haar brengen wij naast het maken van muziek ook onze naam Amicitia - vriendschap - echt tot leven. Door juist dat kaartje of die mail te sturen op die momenten in het leven die er echt toe doen. De term “een stille kracht” kan echt voor Elise uitgevonden zijn. Welverdiend dat ze daarom nu in de schijnwerpers staat!

zaterdag 30 okt 2021
Wie wint de gouden baton? Bekende IJsselsteiners gaan de uitdaging aan. Zij stappen op de bok en gaan het orkest dirigeren met een zelf gekozen werk. Amicitia’s Maestro

zaterdag 18 dec 2021
Kerstconcert
Nog niet bekend

zondag 10 apr 2022
Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Paasconcert

12 mei '21