14 jan '21

Nieuwjaarsreceptie en leden die een jubileum vieren!

Tradities blijven bestaan dus op de eerste donderdag van het nieuwe jaar onze nieuwjaarsreceptie.
Alleen voorzitter Ellen was in het gebouw. De leden keken online mee.
Ellen sprak mooie woorden. Een terugblik op het afgelopen jaar én een hoopvol vooruit kijken naar 2021. De plannen voor leuke concerten zijn er. Nu hopen dat we snel weer met elkaar muziek kunnen maken.
Zoals ook gebruikelijk werden de leden gehuldigd die in het jaar 2021 een jubileum mogen vieren.
Ron van Reenen en Susanne van Laarhoven zijn 25 jaar lid en Jan van Baggem heeft de mooie mijlpaal van 40 jaar gehaald.
Wethouder Mark Foekema sprak hen toe. De bondinsignes en de bijbehorende certificaten liggen klaar. Maar helaas, het uitreiken en opspelden moet nog even wachten.

In de bijlagen de nieuwjaarstoespraak van voorzitter Ellen Metaal en de toespraak van wethouder Foekema gericht aan de jubilarissen.

Bijlagen

21.01.07_Jubilea_toespraak.pdf
21.01.07_NJR_toespraak_voorzitter.pdf

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

14 jan '21

Nieuwjaarsreceptie en leden die een jubileum vieren!

Alleen voorzitter Ellen was in het gebouw. De leden keken online mee.

Bijlagen

21.01.07_Jubilea_toespraak.pdf