3 dec '20

Een grote "WAUW" voor RABO ClubSupport!

Donderdagavond 5 november was de online uitreiking van de Rabo ClubSupport en wauw wat een mooi bedrag mogen wij in ontvangst nemen. We mogen € 1.028,60 besteden aan nieuwe blaasinstrumenten voor een scholenproject in samenwerking met IJsselsteinse basisscholen. Alle leden van de Rabobank uit de Utrechtse Waarden e.o. die op ons gestemd hebben, ontzettend bedankt!!!

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

3 dec '20

Een grote "WAUW" voor RABO ClubSupport!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2021 | Privacy statement