27 aug '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin

Het grote orkest start vanavond na een korte vakantie weer met repeteren maar ook de muziekspeeltuin gaat weer van start! Op zaterdag 12 september zijn de open muzieklessen voor peuters, kleuters en leerlingen uit groep 3 en 4. Benieuwd of je dochter of zoon het leuk vindt om iets met muziek te doen? Kom langs en doe mee!! Liever les op een specifiek instrument? Neem dan contact met ons op! Zien we jullie 12 september?

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert