3 jul '20

Repeteren in de Basiliek

Geen aparte koper- of houtrepetitie maar gewoon weer allemaal bij elkaar. Dat past helaas niet (ivm de 1,5 meter regeling en voor orkesten nu nog 2 meter) in ons eigen gebouw.
Donderdagavond waren we te gast in de Basiliek en dat leverde mooie plaatjes en warme klanken op! Wil van Doorn bedankt voor jullie gastvrijheid.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert