3 jul '20

Repeteren in de Basiliek

Geen aparte koper- of houtrepetitie maar gewoon weer allemaal bij elkaar. Dat past helaas niet (ivm de 1,5 meter regeling en voor orkesten nu nog 2 meter) in ons eigen gebouw.
Donderdagavond waren we te gast in de Basiliek en dat leverde mooie plaatjes en warme klanken op! Wil van Doorn bedankt voor jullie gastvrijheid.

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021