4 jun '20

We mogen weer repeteren!

Yes we mogen weer!! Vanavond zijn de slagwerkers begonnen met hun groepsrepetitie onder leiding van Jos Schroevers. Veilig op afstand, maar wat heerlijk om weer samen te mogen spelen. Vanaf volgende week hopen we met kleine groepen blaasinstrumenten te kunnen gaan repeteren (maar daarvoor wachten we nog even het definitieve protocol af ivm de welbekende aerosolen).

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert