Gratis Amicitia sponsoren met Sponsorkliks

Vanaf nu is het voor iedereen die Harmonie Amicitia een warm hart toedraagt mogelijk om Harmonie Amicitia GRATIS te sponsoren.

Klik de volgende keer dat u iets via internet wilt kopen op het logo van sponsorkliks. Door hier op te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Wehkamp en Zalando etc. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert Harmonie Amicitia een commissie op terwijl u de normale prijs betaalt, het kost U dus niets extra maar levert Amicitia een bonus op.

Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via Harmonie Amicitia kunt u terecht bij 4500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Harmonie Amicitia.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert

donderdag 24 dec 2020
Medewerking aan de kerstnachtmis in de basiliek Kerstnachtmis
Basiliek

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

Gratis Amicitia sponsoren met Sponsorkliks

Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Alvast bedankt namens Harmonie Amicitia.

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement