Zin in muziek maken bij Amicitia?

Ons orkest heeft een mooie bezetting met 57 orkestleden in een mix van jong en oud. We willen onze bezetting verder uitbreiden!

Speel je trombone of euphonium? En ben je een enthousiaste gedreven muzikant met minimaal Hafa B niveau? Dan zijn wij op zoek naar jou en maken we graag kennis!

Je bent van harte welkom om op donderdag op onze repetitie langs te komen en als je wilt als proef mee te spelen. Laat het ons weten door een mail te sturen. Of heb je nog vragen? Wij ontvangen je vraag/bericht graag op bestuur@harmonieamicitia.nl. Na ontvangst nemen wij dan contact met je op.

Amicitia repeteert op donderdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in het eigen clubgebouw en staat onder leiding van dirigent Jos Schroevers.

Speel je een ander instrument en heb je interesse? Neem dan ook zeker contact op via bestuur@harmonieamicitia.nl. Vermeld in je mail naast je instrument graag ook je ervaring. We kijken dan graag wat de mogelijkheden zijn, ook als jouw instrument hierboven niet als vacature genoemd staat. Hafa B is wel altijd een minimum vereiste.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert

donderdag 24 dec 2020
Medewerking aan de kerstnachtmis in de basiliek Kerstnachtmis
Basiliek

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

Zin in muziek maken bij Amicitia?

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement