23 jan '20

Jos Schroevers nieuwe dirigent

Trots presenteren wij Jos Schroevers als onze nieuwe dirigent. We zijn er van overtuigd dat Jos de muzikale lijn van de afgelopen jaren voort gaat zetten. Ontzettend gaaf om een ervaren dirigent als Jos voor ons orkest te hebben mogen staan. Vanaf donderdag 30 januari gaat hij aan de slag met het voorjaarsprogramma waaronder een uitverkocht Maestroconcert.

zaterdag 31 okt 2020
Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert! Brel & Brass

zaterdag 19 dec 2020
Invulling volgt. Kerstconcert