Instrumentale verkenning Cultitijd

Op zaterdag 23 sep 2023 om 14:00.
Locatie: Gebouw Amicitia

Wil je een instrument proberen? Kom langs!

De gemeente IJsselstein organiseert dit jaar een superleuk evenement genaamd Cultitijd. In de hele maand september staat cultuur centraal en zijn er op alle dagen activiteiten te doen in IJsselstein. Natuurlijk doen wij hier ook aan mee!

Op 23 november organiseren wij een instrumentale verkenning. Lijkt het je super leuk om een instrument te bespelen en wil je dit graag proberen? Kom dit dan geheel vrijblijvend proberen!

Je maakt kennis met alle blaasinstrumenten van de harmonie en je mag proberen of je hier geluid uit krijgt. Als er een instrument bij zit wat je leuk vindt dan kun je een proefles bij ons nemen van een vakdocent.

Deze unieke ervaring is geschikt voor alle leeftijden vanaf 6 jaar dus nodig vooral iedereen uit! Kom je ook?

Titel Publicatie

Erelid: Elise van Schalkwijk 14 aug '23

Afsluiting verenigingsjaar met gezellige barbeque 2 aug '23

Teake Sikkema 25 jaar koperdocent bij Amicitia 2 aug '23

Voorspeelavond leerlingen 24 jul '23

Uitwisselingsconcert Harmonie Vlijt en Volharding 21 jul '23

Instrumentale verkenning Cultitijd

Op zaterdag 23 sep 2023 om 14:00.
Locatie: Gebouw Amicitia

Wil je een instrument proberen? Kom langs!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2023 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2023 | Privacy statement