Musical Ciske de Rat

Op zondag 9 okt 2022 om Tijd onbekend.
Locatie: Fulcotheater

Kom kijken naar de musical Ciske de Rat!

In oktober gaan Harmonie Amicitia IJsselstein en Theaterstichting Kwibus met een orkest van 55 orkestleden en zo'n 50 spelers, jong en oud, van Kwibus gezamenlijk deze spetterende musical in het Fulcotheater opvoeren. De kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website van het Fulcotheater.

Titel Publicatie

Daniëlle Snellenberg 40 jaar lid 13 jul '22

Geslaagd! 13 jul '22

Talent laat zich horen op voorspeelavond 13 jul '22

Buitenconcerten in IJsselstein 9 jul '22

Groepen 5 scholen maken kennis met blaasmuziek 9 jul '22

Musical Ciske de Rat

Op zondag 9 okt 2022 om Tijd onbekend.
Locatie: Fulcotheater

Kom kijken naar de musical Ciske de Rat!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement