Musical Ciske de Rat

Op vrijdag 7 okt 2022 om Tijd onbekend.
Locatie: Fulcotheater

Kom kijken naar de musical Ciske de Rat!

In oktober gaan Harmonie Amicitia IJsselstein en Theaterstichting Kwibus met een orkest van 55 orkestleden en zo'n 50 spelers, jong en oud, van Kwibus gezamenlijk deze spetterende musical in het Fulcotheater opvoeren. De kaarten voor de voorstellingen zijn te koop via de website van het Fulcotheater.

Titel Publicatie

Optreden orkestproject en leerlingenorkest 8 jun '22

HaFaBra-concert in Amsterdam 8 jun '22

Koningsdag 2022 8 jun '22

Paasconcert met de Symphonie no.4 van Johan de Meij 19 mrt '22

Verrast met cheque van IJsselstein Fonds 2 jan '22

Musical Ciske de Rat

Op vrijdag 7 okt 2022 om Tijd onbekend.
Locatie: Fulcotheater

Kom kijken naar de musical Ciske de Rat!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2022 | Privacy statement