Paasconcert

Op zondag 10 apr 2022 om 14:30.
Locatie: Fulcotheater

Een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij.

Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder Paasconcert door Harmonie Amicitia in samenwerking met drie solisten: Tamar Niamut - sopraan, Lineke Lever - piano en Oihana Aristizabal Puga - cello. Samen brengen zij een bijzonder gevarieerd programma. U hoort van Amicitia de romantische Paasouverture van Rimski-Korsakov. In deze ouverture combineert Rimski-Korsakov kerkelijke en heidense elementen van het Paasfeest, mysterieus en feestelijk. De solisten laten werken uit hun eigen repertoire horen en treden ook samen op. Zo kunt u genieten van cello en piano in ‘Les Rameaux’ (‘Palm Branches’) van Jean-Baptiste Fauré. Hij componeerde dit stuk speciaal voor Palmpasen en de stille week erachteraan. Dit Paasconcert beleeft zijn finale met de Symfonie nr 4 van Johan de Meij. Deze “Symfonie van de liederen" bestaat uit zes delen en wordt uitgevoerd door orkest, piano, sopraansolo en kinderkoor. De Meij haalde de teksten voor de eerste drie liederen uit het oeuvre van Friedrich Rückert, van wie ook Mahler teksten gebruikte.

Titel Publicatie

Kaartverkoop Amicitia's Maestro 26 sep '21

Buitenconcert: Verborgen tuinen 15 sep '21

Jarig, Amicitia 121 jaar jong!! 12 sep '21

Leer in 10 weken een instrument bespelen en geef je eerste concert! 12 sep '21

Afsluiting saxofoonleerlingen 31 jul '21

Paasconcert

Op zondag 10 apr 2022 om 14:30.
Locatie: Fulcotheater