Brel & Brass

Op zaterdag 31 okt 2020 om 20:30.
Locatie: Fulcotheater

Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert!

Brel & Brass, een avond vol beeldende muziek. De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds haar succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (2002) verscheen, gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ brengt ze samen met Amicitia en bastrombonist Jos Jansen de mooiste liedjes van de Belgische chansonnier. Ne Me Quitte Pas, Les Flamandes, Amsterdam; u hoort ze allemaal in speciaal voor Brel & Brass geschreven arrangementen. Harmonie Amicitia opent het concert met muziek die je verbeelding aan het werk zet: La forza del destino van Giuseppe Verdi; El arce de Noa van de Spaanse componist Oscar Navarro en delen uit de opera van Carmen van Bizet.

Titel Publicatie

We mogen weer repeteren! 4 jun '20

Koninklijke onderscheiding voor Jan Hartings 24 apr '20

Gratis Amicitia sponsoren met Sponsorkliks 3 feb '20

Zin in muziek maken bij Amicitia? 29 jan '20

Jos Schroevers nieuwe dirigent 23 jan '20

Brel & Brass

Op zaterdag 31 okt 2020 om 20:30.
Locatie: Fulcotheater

Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement