Brel & Brass

Op zaterdag 31 okt 2020 om 20:30.
Locatie: Fulcotheater

Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert!

Brel & Brass, een avond vol beeldende muziek. De Vlaamse zangeres Micheline Van Hautem wordt sinds haar succesvolle album ‘Songs of Jacques Brel’ (2002) verscheen, gezien als een van Europa’s beste Brel-vertolkers. In ‘Brel & Brass’ brengt ze samen met Amicitia en bastrombonist Jos Jansen de mooiste liedjes van de Belgische chansonnier. Ne Me Quitte Pas, Les Flamandes, Amsterdam; u hoort ze allemaal in speciaal voor Brel & Brass geschreven arrangementen. Harmonie Amicitia opent het concert met muziek die je verbeelding aan het werk zet: La forza del destino van Giuseppe Verdi; El arce de Noa van de Spaanse componist Oscar Navarro en delen uit de opera van Carmen van Bizet.

Titel Publicatie

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Afsluiting muziekspeeltuin 14 jul '20

Repeteren in de Basiliek 3 jul '20

Gefeliciteerd Laura en Tijn! 25 jun '20

Brel & Brass

Op zaterdag 31 okt 2020 om 20:30.
Locatie: Fulcotheater

Harmonie Amicitia is jarig en pakt uit met een feestelijk concert!

SponsorKliks © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement © Harmonieorkest Amicitia IJsselstein, 2020 | Privacy statement