Maestro

Zeven bekende IJsselsteiners nemen het dirigeerstokje over van dirigent Jos Schroevers en ervaren hoe het is om het harmonieorkest van Amicitia te leiden. De maestro’s die de bok gaan bestijgen zijn:
- Paul van Grootheest, eigenaar Wiegand Bruss Optiek
- Christa Grootveld-van de Ven, voormalig voorzitter ReddingsBrigade IJsselstein (RBIJ)
- Mieke Kromwijk, eigenaresse Jachthaven Marnemoende en voorzitter van De Grootste Kerstboom
- Robert Landsman, bestuurslid/presentator IJsselFEstein
- Elma Sandee, eigenaresse REactive Leefstijlcentrum
- Ko Schoenmakers, dierenarts Dierenkliniek IJsselstein
- Sjon Sluys, eigenaar Sjonic Digital Media.

Ze trakteren u samen met het orkest op een uniek en avondvullend programma. Het repertoire zal bestaan uit bekende klassieke melodieën en populaire muziek uit films en musicals.

Wie wint de Gouden Baton?

Mandy Pijnenburg, winnares Maestro 2018

zaterdag 27 mrt 2021
Een week voor Pasen kunt u genieten van een bijzonder gevarieerd Paasconcert door Harmonie
Amicitia i.s.m. drie solisten. Paasconcert

zaterdag 5 jun 2021
Amicitia's Maestro

vrijdag 25 jun 2021
Scholenconcert

Titel Publicatie

Nieuwjaarsreceptie en leden die een jubileum vieren! 14 jan '21

Een grote "WAUW" voor RABO ClubSupport! 3 dec '20

Jarig! 10 sep '20

Open muzieklessen muziekspeeltuin 27 aug '20

Afsluiting muziekspeeltuin 14 jul '20

Maestro

- Paul van Grootheest, eigenaar Wiegand Bruss Optiek
- Robert Landsman, bestuurslid/presentator IJsselFEstein
- Elma Sandee, eigenaresse REactive Leefstijlcentrum
- Ko Schoenmakers, dierenarts Dierenkliniek IJsselstein
- Sjon Sluys, eigenaar Sjonic Digital Media.

Wie wint de Gouden Baton?

Mandy Pijnenburg, winnares Maestro 2018