AMV-Lessen

AMV muzieklessen 6-7 jaar

Wat doen we?

Alle kinderen houden van muziek! Maar wat moet je doen als je niet weet wat de mogelijkheden zijn? De cursus AMV(Algemene Muzikale Vorming) is een voorbereiding  voor het eventueel volgen van muzieklessen op een instrument. Tijdens de AMV lessen leren de kinderen spelenderwijs over muziek, onder andere door zelf te zingen en te spelen op eenvoudige instrumenten.

Maar ook door naar muziek te luisteren of er op te bewegen. Daarnaast krijgen ze iedere les de gelegenheid om allerlei ‘echte’ instrumenten uit te proberen zoals de klarinet, saxofoon, dwarsfluit, trompet, hoorn, trombone, tuba, gitaar, piano en slagwerk.

Na de cursus kunnen de kinderen een keuze maken voor een instrument waarop ze graag willen lerspelen.

Wanneer?
Bij voldoende belangstelling start de cursus in september en januari.

De data voor het 2018 zijn:

Zaterdag 13, 20 & 27 januari, 10 & 17 februari 10, 17 & 24 maart, 14 april 2018.

 

Hoe laat?

Zaterdag 13.00-13.45 uur*

* Het tijdstip is afhankelijk van het aantal aanmeldingen en worden een week voorafgaand aan de eerste les definitief bekend gemaakt.

 

Wat zijn de kosten?

€ 50,-- voor 10 lessen.

 

Aanmelden

Stuur een e-mail aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Waar?

Tot medio februari in het voormalige schoolgebouw ( De Brug) aan de Poortdijk 101. Dan is de verbouwing van ons verenigingsgebouw klaar en verhuizen wij terug naar de Panoven 14 (3401 RA) in IJsselstein.


 

Docente: Annelies vanGorp

Annelies is sinds 2014 onze docente voor de peuter- en kleutermuzieklessen. Zij stelt zichzelf voor:

Mijn naam is Annelies van Gorp, ik ben 22 jaar en ik doe de opleiding ‘Docent Muziek’ aan het conservatorium in Utrecht. Bij Amicitia ga ik de peuter-, kleuter- en AMV-lessen verzorgen. Ik speel viool en piano en ben net begonnen met het leren van saxofoon. Naast muziek is dansen ook een grote hobby van me. Via school heb ik al veel stages gelopen, zowel bij kleuters en op de basisschool als in het middelbaar onderwijs. Ik vind het heel leuk om met jonge kinderen te werken dus ik heb ontzettend veel zin om bij Amicitia aan het werk te gaan!

Misschien tot ziens bij een van de lessen!

Annelies