Opleidingen

Wanneer je het leuk vindt  om een instrument te leren spelen om later mee te kunnen spelen in ons harmonieorkest, dan is onze opleiding misschien wel wat voor jou!

Wij bieden privé muzieklessen aan die worden gegeven door onze eigen docenten (vakdocenten afgestudeerd aan het conservatorium) in ons eigen verenigingsgebouw. Onze docenten leren je alles over je instrument en over de theorie, maar ook samenspel komt aan de orde. Bij ons kan je het hele jaar door starten zodat je niet hoeft te wachten op het nieuwe seizoen.

Maar wij bieden nog meer:

• Een instrument (indien beschikbaar) in bruikleen via het instrumentenfonds. Kosten € 9,-- per maand.
  • Tijdens de opleiding gratis meespelen in de samenspelgroep en leerlingenorkest
  • Doorgroeimogelijkheden naar het harmonieorkest
  • Regelmatig voorspeelavonden en uitvoeringen/concerten
  • En … een gezellige verenigingssfeer

Wij bieden lessen voor klarinet, saxofoon, trompet, hoorn, bariton, trombone, tuba en (melodisch) slagwerk. Op aanvraag is ook blokfluitles mogelijk.

Contributie

• De contributie (lesgeld) voor jeugd t/m 17 jaar bedraagt voor duo les 45 minuten € 37,50 p/mnd
  • De contributie (lesgeld) voor jeugd t/m 17 jaar bedraagt voor privé les 30 minuten € 47,50 p/mnd
  • De contributie (lesgeld) voor 18 jaar en ouder, 30 minuten,  bedraagt € 52,50.
Opzegtermijn: 2 maanden.

• Slagwerk: Nico Eijlers
  • Saxofoon: Christiaan van der Weij
  • Klarinet: Pietia van Proosdij
  • Koper/samenspeelgroep/leerlingenorkest: Teake Sikkema
  • Baby- en peutermuzieklessen: Annelies van Gorp
  • AMV-muzieklessen: Annelies van Gorp

Muziekles met een U-Pas

Heeft u of uw kind een U-Pas. U kunt deze inzetten voor muziekles bij Harmonie Amicitia of benutten voor contributie als u het leuk vindt in ons leerlingen- of harmonieorkest te spelen.
Iedere pashouder heeft een budget dat je hiervoor kan inzetten. Er zit een limiet op per doelgroep.
Er zijn twee doelgroepen te onderscheiden. Het budget per doelgroep is hieronder weergegeven (jaar 2013-2014).

T/m 17 jaar     € 225,-

Vanaf 18 jaar  € 100,-

(Bron:  U-pas organisatie)

Communicatie richting U-pashouders
Bureau U-pas moedigt u als geen ander aan om te communiceren dat u U-pasaanbieder bent. Zo weten U-pashouders immers waar ze met hun U-pas terecht kunnen. Er is met ingang van het huidige U-pasjaar echter veel veranderd. Wij merken dat nog niet alle aanbieders hun communicatie hierop hebben aangepast. De nieuwe regeling houdt in dat van gratis deelname op vertoon van een U-pas geen sprake meer is. Wél is het zo dat U-pashouders hun persoonlijke U-pasbudget in kunnen zetten als betaalmiddel bij deelname aan U-pasactiviteiten. Wij vragen u om uw communicatie richting U-pashouders aan te passen aan deze nieuwe U-pasregeling. Denk hierbij aan teksten op uw website, in uw folders of op uw flyers. Het is niet langer de bedoeling dat aan U-pashouders gecommuniceerd wordt dat zij gratis kunnen deelnemen. Wél kunt u aangeven dat U-pashouders hun persoonlijke budget kunnen inzetten om deel te nemen aan uw activiteiten.