Openingsfeest!

Wat een trots moment op zaterdag 17 februari: onze voorzitter Ellen Metaal en oud-voorzitter en erelid Kees van Zelst mochten, na maanden van hard werken, de gordijnen openschuiven om het Gebouw officieel te (her)openen.

De eerste fase van onze verbouwingsplan is afgerond. Het gebouw is over de volle breedte van 10m maar liefst 4m naar achteren uitgebouwd. Extra repetitieruimte voor het orkest. En een aantal leerlingen samen met 'jongere' leden van het orkest lieten gelijk al horen hoe fijn het zal zijn om hier muziek te mogen maken. Super goed en leuk gedaan!

Het werd een heel gezellig openingsfeestje met bestuur, dirigent, leden en leerlingen met hun families, buren, sponsoren en wethouder Doesburg die ook een felicitatie kwam brengen.