Nieuwe reeks peuter-, kleuter, en AMV muzieklessen!

Bij Harmonie Amicitia kunnen kinderen vanaf 2 jaar terecht voor muzieklessen. Voor de peuters is het ’n eerste kennismaking met muziek door samen te zingen, te dansen en te spelen op muziekinstrumentjes. Ze leren het verschil tussen snel-langzaam en hard-zacht. De kleuters zijn meer bezig met ritmes en noten lezen; het  niveau gaat al een stukje omhoog.

Kinderen vanaf 6/7 jaar kunnen een cursus AMV (Algemene Muzikale Vorming) volgen. Deze cursus is een voorbereiding voor het eventueel volgen van muzieklessen op een instrument. Tijdens de lessen leren de kinderen spelenderwijs over muziek, onder andere door zelf te zingen en te spelen op eenvoudige instrumenten. Vanaf 7 jaar kunnen muzieklessen worden gevolgd op slagwerk, klarinet, trompet, hoorn, bariton, trombone, saxofoon en blokfluit.

Waar?
Tot medio februari in  het voormalige schoolgebouw (de Brug) aan de Poortdijk 101 in IJsselstein. Dan is de verbouwing van ons verenigingsgebouw klaar en verhuzien we weer terug naar de Panoven 14.

Aanmelden nieuwe lessen?
Vanaf zaterdag 13 januari 2017 start een reeks nieuwe lessen. Je kunt je hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer info voor de peuter- en kleuterlessen leest u hier.

Meer info voor de AMV muzieklessen leest u hier.