Kerstconcert voor de hele familie

Samen muziek maken geeft een extra dimensie aan het kerstgevoel. Aan de vooravond van kerstmis , op zaterdagavond 21 december  a.s., brengen  het leerlingenorkest en harmonieorkest van Amicitia het publiek tijdens hun gezamenlijke kerstconcert in een sfeervolle, feestelijke kerst stemming.

Het concert is juist voor families erg leuk om te bezoeken. De kinderen hoeven niet muisstil te zijn. Een beetje met de Jingle Bells meeswingen of met de bekende kerstmelodieën meezingen: dat maakt het alleen maar gezellig. En na afloop is er warme chocolademelk voor de kinderen en glühwein voor de ouders.

Speciaal voor dit kerstconcert hebben de samenspeelgroep en het leerlingenorkest een leuk, gevarieerd programma ingestudeerd. Zij openen dan ook het concert met sfeervolle muziekstukjes passend bij de kerst. Kerst is samenzijn en dat geldt ook voor een muziekvereniging. Het harmonieorkest schuift aan bij de leerlingen en samen spelen zij een werk. Daarna sluit het harmonieorkest  het concert af met onder andere een medley van All you want for Christmas, Cantique de Noël en de Christmas Suite.

Het kerstconcert van Harmonie Amicitia is op zaterdagavond 21 december, aanvang 19.00 uur in de Pauluskerk. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Vanaf deze leeftijd betaalt het publiek slechts € 5,--. Dit is inclusief een consumptie. Kaarten bestellen kan via de leden van Amicitia, via de website www.harmonieamicitia.nl of aan de deur van de Pauluskerk.